КОНЦЕПЦИЯ

Проектът

Еко селище „Белчински извор“ е първият по рода си затворен комплекс със собствен минерален извор, предлагащ на посетителите си уюта и спокойствието, необходими за пълноценна почивка и отмора, като и всичко необходимо за 5 звездно СПА преживяване.

Комплексът разполага с хотелска част с топла връзка към ресторант, СПА център с вътрешни и външни басейни, първият в България билков басейн, фитнес център, релакс зона, къщи за гости и ограничен брой къщи за продажба.

Гостите могат да се насладят и на  множество спортни зони, детски площадки, алеи за пешаходна и вело-разходка, красиво оформени паркови пространства, тенискорт и  разнообразни игрища.

Ресторантът в комплекса предлага спираща дъха гледка към намиращата се в близост  крепост Цари Мали Град и богато разнообразие от кулинарни шедьоври, приготвени изцяло от екологично чисти продукти.

Белчински извор е първият по рода си еко  проект от затворен тип, в който има квартално планиране и всичко е обмислено – от ориентацията и допълнителните услуги до изграждането и поддържането на една модерна и функционална инфраструктура в пълна хармония с природата.

Тук, върху ограничен брой индивидуални парцели можете да ситуирате вашия дом или вила и да станете част от клубно селище с 24–часов контрол на достъпа; ниско застрояване; ниска плътност на застрояване; изградено от най-висок клас строителни материали, богат ландшафт и професионално управление и поддръжка.