ЗА НАС

За нас

  • ваканционно селище "Свети Тома" - птичи поглед

Инвеститор в еко-комплекса е дружеството „Белчин парк“ – дъщерно дружество на най-голямата строителна група в България „Главболгарстрой Холдинг“, с над 45-годишен опит като главен изпълнител на обществени, жилищни и инфраструктурни обекти, бутикови и еко-проекти.
С високото качество и кратките срокове на изпълнение на обектите компанията се е доказала като надежден партньор на вътрешния и международните пазари, предлагащ пълния спектър от услуги в строителството. Холдингът е носител на редица престижни отличия, сред които почетен златен плакет за цялостна дейност от Камарата на строителите в България.

Чрез дъщерното си дружество „ГБС – Турс“ ЕАД, ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ управлява ваканционните комплекси „Флора“ в к. к. Боровец

ваканционен комплекс "Флора" в к. к. Боровец

и „Св. Тома“ в местността Аркутино, край Созопол.

ваканционен комплекс „Св. Тома“ в местността Аркутино, край Созопол

Двата инвестиционни проекта са реализирани от „Главболгарстрой“ като отражение на стремежа на компанията да създава уникални като концепция, изпълнение и качество на услугите туристически обекти. Двата бутикови комплекса са носители на редица престижни награди, сред които:
• Годишната награда на „Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация“ в категорията „Най-ефективна инвестиция в туризма“;
• „Сграда на годината“;
• „Ваканционен комплекс №1 на Балканите“ от Балканския алианс на хотелиерските асоциации.
Най-голямата награда за компанията обаче са нашите клиенти, които се връщат при нас всяка година.